Hoidot ja hinnasto

PIKAJALKAHOITO 30MIN 35€ (eläkeläiset klo 9-16 30€)

Kynsien leikkaus, kevyt ohennus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus. Pikajalkahoidossa voidaan myös hoitaa yksittäinen jalkaongelma, kuten yhden känsän ohentaminen tai sisäänkasvaneen kynnen ensiapuhoito.

PERUSJALKAHOITO 60MIN 55€ (eläkeläiset klo 9-16 50€)

Sisältää jalkakylvyn, kynsien lyhentämisen ja ohentamisen sekä kovettumien ja känsien hoidon, jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.
Sopii jalkojen perushoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn.

YKSILÖLLINEN JALKAHOITO 90MIN 65€ (eläkeläiset klo 9-16 60€)

Sisältää jalkakylvyn, kynsien ja ihon vaativampien ongelmien hoitamisen, jalkahieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Yksilöllinen jalkahoito sopii esimerkiksi laajojen kovettumien tai reilummin paksuuntuneiden kynsien hoitoon.

SPA-JALKAHOITO 90MIN 70€

Sisältää perusjalkahoidon ja hieronnan sekä lisäksi spa-osuuden, jossa hemmotellaan jalkoja Baehr-tuotteilla. Jalat kylvetetään aprikoosikylvyssä, kuoritaan mango-passion ihoa pehmentävällä suolakuorintaöljyllä, jalkaterän ja säären alueelle laitetaan kosteuttava ja virkistävä aprikoosinaamio sekä lopuksi kynsien lakkaus. Lakkapullon saa mukaan.

Spa-jalkahoidossa voi yhdistää jalkaongelmien ennaltaehkäisyn, hoidon ja hemmottelun. Hoitoa on mahdollista muokata yksilöllisten toiveiden mukaan.

VIRKISTÄVÄ JALKAHOITO 75MIN 60€

Sisältää perusjalkahoidon, kuorinnan ja pidemmän hieronnan. Jalkoja hemmotellaan Byothea foot spa -tuotteilla. Jalat kylvetetään, kuoritaan virkistävällä kuorinnalla ja lopuksi ihanan rentouttava jalkahieronta, jonka jälkeen jalat tuntuvat keveiltä ja virkeiltä. 

Sopii jalkaongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyn sekä hemmotteluun.

Hoidon kesto 75min.

SPA-JALKAHOITO LAQISH-GEELILAKKAUKSELLA 75MIN 70€

LAQISH-geelilakkaus on yksinkertainen ja huoleton ratkaisu huoliteltuihin varpaankynsiin. LAQISH on tavallisen kynsilakan ja uv-lakan yhdistelmä, joka on suunniteltu erityisesti varpaankynsille. Lopputulos on ohut ja kiiltävä ja varpaankynsissä geelilakkaus pysyy noin kuukauden.

LAQISH-geelilakkaus on tarkoitettu terveille, hyväkuntoisille varpaankynsille. Se on yhtä ohut kuin tavallinen kynsien lakkaus, joten sen avulla ei kynnen muotoa tai pituutta ole mahdollista muuttaa.

Kynnet huollatetaan säännöllisesti, n. 4-6 viikon välein. Huoltoväli riippuu varpaankynsien yksilöllisestä kasvuvauhdista. Huollossa lakkaus poistetaan kokonaan ja kynnelle levitetään uusi halutun sävyinen lakka.

Geelilakkauksen yhteydessä tehdään lyhyt SPA-hoito.

LAQISH-GEELILAKKAUKSEN HUOLTO 60MIN 60€ 

Vanhan geelilakkauksen poisto, kynsien siistiminen ja uuden lakan laitto.

LAQISH-GEELILAKKAUKSEN POISTO 30MIN 30€

Geelilakkauksen poisto ja kynsien siistiminen.

LUOMUJALKAHOITO 75MIN 68€

Rauhoittava hemmottelujalkahoito Flow cosmetics-luomukosmetiikkatuottein. 

Aromaterapeuttiset tuotteet sisältävät puhtaita ekosertifioituja raaka-aineita ja hurmaavat ihanalla tuoksullaan. Voit valita tuoksun.

Flow cosmetics -vartalotuotteiden kolme kulmakiveä ovat tehokkaat ja ravinnetiheät kasviuutteet, kehoa ja mieltä hoitavat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sekä luomulaatuiset kasviöljyt.

Hoito sisältää jalkakylvyn ja kevyen jalkahoidon, jossa siistitään kynnet ja hoidetaan jalkaterien ihoa. Jalat kuoritaan himalajansuolakuorinnalla ja tehokosteutetaan luomuseesamöljyllä ja kehäkukkavoiteella. 

Hoidon lopuksi jalat hierotaan.

 JALKAHIERONTA 30MIN 35€ ja 60MIN 50€

Sisältää jalkakylvyn ja jalkaterien sekä säären alueen hieronnan.

SPA-JALKAHIERONTA 60MIN 52€

Sisältää spa-osuuden, jossa hemmotellaan jalkoja Baehr-tuotteilla. Jalat kylvetetään aprikoosikylvyssä, kuoritaan mango-passion ihoa pehmentävällä suolakuorintaöljyllä, jalkaterän ja säären alueelle laitetaan kosteuttava ja virkistävä aprikoosinaamio. Spa-osuuden jälkeen jalkaterille ja säärille tehdään pitkä hieronta. Sopii rentoutukseen ja hemmotteluun esimerkiksi väsyneille jaloille.

KOTIKÄYNNIT 65 € n. 60MIN JA LAITOSKÄYNNIT SOPIMUKSEN MUKAAN

Muistathan perua aikasi 24h ennen hoitoaikaa, jos et pääse paikalle. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hoidon hinta.